مدیریت و اخلاق
دنیا امروزنیازمند مدیران با اخلاق است
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


اگر می‌خواهید در اوج بمانید، باید به همان اندازه سخت‌تر كار كنید.

مدیر وبلاگ : دکتر بهرام جاویدی نژاد
نظرسنجی
به چه میزان از مطالب این وبلاگ راضی هستید؟






 

پای‌سیب انصافا شیرینی خوشمزه‌ای‌ست.

خیلی می‌چسبد مخصوصا با چای داغ.

کشف یک برگه سیب لای کیک اسفنجی که زیر دندان قرچ‌قرچ کند لذت‌بخش است.

کاغذ روغنی ته پای سیب هم آدم را یاد کاغذهای خوشمزه‌ی کیک‌یزدی می‌اندازد که توی بچگی می‌جویدیم و طعم آن از خود کیک‌یزدی بهتر بود.

و خاک‌قند شیرین روی آن...

وای وای وای

 

امروز یاد قندخردکردن‌های مادرم افتادم.

آن‌موقع‌ها قند حبه‌ای و خردشده نمی‌فروختند.

فقط کله‌قند بود.

مادرم سفره‌ی بزرگی پهن می‌کرد وسط اتاق و کله‌قندها را با تیشه خرد و تکه‌قندها را با انبر ریز ریز می‌کرد.

می‌نشستم کنار دستش و آن تکه‌های سفید قند را که مزه‌ی شکرپنیر می‌داد با وسواس جدا می‌کردم و می‌خوردم و مادرم برایم حرف می‌زد.

انگشتم را خیس می‌کردم و می‌زدم به خاک‌قندها و می‌گذاشتم توی دهنم.

 

چقدر شیرین بودند قندهای کودکی.

شیرین‌تر از تمام قندهای این‌روزها.

نمی‌دانم شاید حرف‌های مادرم آن‌قدر شیرینشان می‌کرد.

این‌روزها قندهای حبه‌ای فقط چای را شیرین می‌کنند.

راحت به‌دست می‌آیند و زود هم آب می‌شوند اما نمی‌شود با آنها خاطره‌ی شیرین ساخت...

 

بابک اسحاقی

 

 

 






نوع مطلب : اخلاقی، 
برچسب ها : پای‌سیب،
لینک های مرتبط :
دکتر بهرام جاویدی نژاد
پنجشنبه 26 اردیبهشت 1398
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر




آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
تاریخ روز